Professionele Antwoordservice voor in de Zorg - AltijdAntwoord.nl
Bel ons op: 0853010567   Login

Neemt u de telefoon op als u met een client bezig bent?

Bereikbaarheid wordt binnen de zorg als een zeer belangrijk onderdeel van de dienstverlening ervaren. Als u in de zorg werkt weet u als geen ander wat uw cliënt nodig heeft en vooral hoe u daar met uw praktijk of instelling op moet anticiperen. Als u zich vooral wenst te richten op de kwaliteit van de zorg die u verleent, is een samenwerking met het zorgteam van Altijd Antwoord een uitkomst. We begrijpen uw prioriteiten en kunnen u ondersteunen, zodat u zich vooral met de hoofdzaken kunt bezighouden. Met het zorgteam van Altijd Antwoord als partner heeft u meer tijd voor zorgverlening en bespaart u bovendien op de kosten.

Werkt u zelfstandig?

Dan is onze dienst onmisbaar! Als u in behandeling bent kunt u geen telefoongesprekken aannemen, dit kan ergernis opleveren bij u en uw cliënten. Met onze antwoordservice en secretariaat voor zorg, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij nemen het aannemen van uw telefoongesprekken volledig van u over, zodat u zich kunt focussen op het werk dat voor u echt van belang is. Zo kunnen we afspraken met cliënten boeken en omboeken of cliënten nabellen of sms-en voor een herhalingsafspraak.

Ook voor praktijken en instellingen

Ook voor grotere praktijken en instellingen kan het lastig zijn om bereikbaarheid te garanderen.Bij ziekte van uw receptioniste of extra drukte kunnen we het bestaande team ondersteunen. Ook op vrije dagen, in de vroege uren of weekends kunnen oproepen door ons zorgteam op een vakkundige wijze worden beantwoord. Volledig volgens de normen, zoals u dat zelf zou doen.

Wij passen onze dienstverlening aan op uw praktijkwensen. U kunt kiezen voor een standaard antwoordservice pakket, dit verder uitbreiden met extra avond of weekend ondersteuning of zelfs voor de 24/7 calamiteiten dienst gaan. Voor grotere organisaties zijn er afspraken op maat te maken.

Mis nooit meer een gesprek

Altijd bereikbaar tussen 08.00 en 18.00u.

Nooit meer gestoord worden

Persoonlijke afhandeling van gesprekken.

Tevreden klanten en partners.

Werkt kostenbesparend!

Hoe ziet Altijd Antwoord voor zorg eruit?

Wij worden het verlengde van uw zorgverlening. U geeft bij ons aan hoe de telefoon aangenomen moet worden, daarnaast krijgt u van ons een gratis 085 nummer waarnaar u uw telefoon kunt doorschakelen. Zodra de telefoon bij ons over gaat handelen wij deze op gepaste wijze af. U kunt alle gesprekken terug zien in onze portal.

Wilt u ervaren of een telefoonservice bij uw bedrijf past? Probeer onze service dan nu 30 dagen gratis en betaal alleen de gesprekskosten. Na 30 dagen kunt u uw pakket verlengen of kiezen voor een van de andere pakketten als blijkt dat u meer gesprekken dan verwacht verbruikt. U kunt uw pakket te allen tijde maandelijks opzeggen.

Professionele antwoordservice

Kies het service pakket dat bij uw zorgverlening past

KLANTEN WAARDEREN ONZE SERVICE