Telefoondienst Service voor uw bedrijf - AltijdAntwoord.nl
Bel ons op: 0853010567   Login

TELEFOONDIENST

Klanten verwachten van u dat u altijd bereikbaar bent. Een telefoon die niet wordt opgenomen is een enorme ergernis en niet representatief voor uw bedrijf. In de praktijk is het echter niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen omdat u bijvoorbeeld als ZZP’er te druk bent met uw werk of middenin een project/offerte zit. Als MKB’er zonder een receptioniste in dienst is het lastig uw klantcontact kunt onderhouden.

Essentieel voor goede service

Met de telefoondienst van Altijd Antwoord hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken. Geen enkel telefoontje zal onbeantwoord blijven. Onze medewerkers zitten dag en nacht klaar om uw service naar een hoger niveau te tillen.

Wij passen onze dienstverlening volledig aan op uw bedrijf. U kunt kiezen voor een van onze antwoordservice pakketten en kunt dit eventueel uitbreiden met een van onze extra services. Zo verzorgen wij niet alleen binnenkomende telefoontjes, maar behandelen wij ook chats die u op uw website kunt plaatsen.

Probeer geheel vrijblijvend

Wilt u uw telefoon doorschakelen? Dit kan bij ons al vanaf 0 euro per maand, u betaalt enkel de gesprekskosten. U kunt altijd overstappen naar een van onze andere services.

Professionele telefoondienst voor ieder bedrijf

KIES VOOR ONZE TELEFOONDIENST

  • Geen klant gemist
  • Tot 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijke benadering
  • Erg voordelig
  • Geen enkele zorgen meer

KLANTEN WAARDEREN ONZE SERVICE