Inbound Call Center voor ieder bedrijf! - AltijdAntwoord.nl
Bel ons op: 0853010567   Login

Call center

U wilt graag altijd bereikbaar zijn voor uw klant, maar kunt zelf niet altijd uw telefoon aannemen. In eerste instantie denkt u dan niet aan een call center, dit zijn immers toch die ‘irritante verkopers’? Niets is minder waar!

Altijd Antwoord zet zijn call center namelijk in om inkomend belverkeer aan te nemen. Op deze manier helpen wij al een breed scala aan bedrijven en ondernemers zich te focussen op het werk dat voor hun echt belangrijk is.

Hoe werkt het?

Erg simpel. U kiest de dienst die u bij ons wilt afnemen, wij geven u vervolgens een gratis 085 nummer waarnaar u uw telefoon kan doorschakelen. Wij geven aan welke informatie we van u nodig hebben om telefoontjes professioneel en gepast af te handelen. U kunt vervolgens alle gegevens terug vinden in ons admin pannel en na ieder gesprek een e-mail ontvangen met daarin een korte rapportage van wat er besproken is.

Uw secretaresse op afstand

Wilt u ervaren hoe het is om een secretaresse op afstand te hebben? U kunt onze service nu 30 dagen gratis proberen. U kunt er na deze 30 dagen eventueel voor kiezen uw pakket te verlengen of stop te zetten. U kunt uw pakket vervolgens maandelijks wijzigen of stopzetten. Over aanmeldkosten hoeft u zich geen zorgen te maken, die betaalt u bij ons nooit.

Inbound call center

KIES VOOR ONS CALL CENTER!

  • Wij staan altijd voor u klaar
  • Tot 24/7 bereikbaarheid voor uw klanten
  • Voordelig
  • Persoonlijk klantcontact
  • Nooit meer gestoord worden

KLANTEN WAARDEREN ONZE SERVICE