Antwoordservice voor uw bedrijf - AltijdAntwoord.nl
Bel ons op: 0853010567   Login

ANTWOORDSERVICE

Het is enorm belangrijk om bereikbaar te zijn voor uw klanten. Onderzoek wijst uit dat gemiddeld 90% van de klanten overstapt naar de concurrent wanneer zij een slechte ervaring hebben met de klantenservice van een bedrijf. Een klant die juist een goede ervaring heeft met de klantenservice van een bedrijf zal eerder geneigd zijn meerdere en/of grotere aankopen te doen.

Altijd bereikbaar

Onze antwoordservice levert precies dat wat nodig is om een klant tevreden te houden. Wij hebben zelfs een antwoordservice 24/7 klaar staan zodat uw klanten dag en nacht bij u terecht kunnen. Onze telefoonservice bestaat uit ervaren agents die zorgen voor een professionele en gepaste afhandeling van de klantgesprekken.

Wij worden het verlengstuk van uw organisatie en tillen uw klantenservice naar een nieuw niveau!

Snel & gemakkelijk

Als u zich bij ons aanmeld gaan wij meteen voor u aan de slag. U kunt uw telefoon doorschakelen naar een gratis 085 nummer dat u van ons krijgt. Binnen 10 minuten na aanmelding komen uw gesprekken bij ons binnen! U blijft op de hoogte via e-mail notificaties of het admin panel, waar u tevens alle gegevens terug kan vinden.

antwoordservice - ben altijd bereikbaar!

KIES VOOR ONZE ANTWOORDSERVICE

  • Uw klant hoeft nooit te wachten
  • Tot 24/7 bereikbaarheid
  • Geen aanmeldkosten
  • Maandelijks opzegbaar
  • Persoonlijk klantcontact
  • U blijft altijd op de hoogte!

Vragen?

Heeft u vragen over een  van onze diensten? Vul onderstaand formulier in, gebruik de Live Chat of bel ons met al uw vragen. Wij staan graag voor u klaar.
U kunt ons dagelijks bereiken van 09:00u – 21:00 op telefoonnummer 085 301 0567.