Wij verzorgen al uw klantcontact! - AltijdAntwoord.nl
Bel ons op: 0853010567   Login

Klantcontact

U stelt uw klanten centraal. Juist klantcontact is essentieel om dit doel te behalen. In de praktijk komt u echter kennis of mankracht te kort om het contact met de klant op een juiste manier af te handelen. Zonde! Het contact met de klant is namelijk een erg bepalende factor in hoe deze over u denkt.

Geschikt voor ieder bedrijf

Ons contactcenter verzorgt het klantcontact voor een breed scala aan bedrijven. Of u nu een zelfstandige fysiotherapeut, timmerman of onderdeel van een groot bedrijf bent. U kunt bij ons terecht.

U levert uw gegevens bij ons aan, wij schrijven een script voor onze telefonistes en zorgen ervoor dat uw binnenkomende telefoongesprekken altijd op een professionele en gepaste wijze afgehandeld worden met onze antwoordservice. Zelfs tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week met een van onze extra services.

Probeer 30 dagen gratis

Wilt u ervaren hoe het is om een secretaresse op afstand te hebben? Kies dan nu voor een van onze pakketten. Dit kan al vanaf 0 euro per maand, u betaalt enkel de gesprekskosten! U betaalt bij ons nooit aanmeldkosten, daarnaast kunt u uw pakket te allen tijde maandelijks opzeggen.

KIES VOOR ONS CONTACTCENTER

  • Professioneel en ervaren team van agents
  • Altijd bereikbaar tussen 08.00 en 18.00u
  • Eenvoudig uitbreiden van uw openingstijden
  • Wij worden het verlengstuk van uw organisatie
  • Persoonlijk klantcontact
  • Werk geheel ontzorgd aan uw werk

KLANTEN WAARDEREN ONZE SERVICE