De Antwoordservice voor de Juridische Sector - AltijdAntwoord.nl
Bel ons op: 0853010567   Login

Wat doet u met uw telefoon als u zich aan het verdiepen bent in een casus?

Binnen de juridische dienstverlening is optimale telefonische bereikbaarheid van groot belang. De Altijd Antwoord antwoordservice werkt voor een grote diversiteit aan personen en bedrijven binnen de juridische sector. Wij begrijpen het belang van discretie en zorgvuldigheid en zijn bekend met de bedrijfsethiek waarmee u te maken heeft. Met Altijd Antwoord als partner zult u altijd professioneel bereikbaar zijn voor uw cliënten en andere relaties. En kunt u ongestoord werken aan uw prioriteiten.

Werkt u zelfstandig als advocaat, jurist of deurwaarder?

Omdat u verantwoordelijk bent voor enkele belangrijke kerntaken, zult u ongetwijfeld wel eens een telefoontje missen. Dat levert onnodig frustratie op bij de beller. Een voicemail of compleet onbeantwoord telefoontje is niet nodig. Maar u zult ook onnodig de telefoon opnemen, terwijl er andere prioriteiten liggen te wachten. Focus op de prioriteiten en debelangrijke bijzaken goed geregeld. Dat lijkt een ideaalbeeld. Het team van Altijd Antwoord heeft ruime ervaring in de ondersteuning van professionals in juridische dienstverlening.

antwoordservice - ben altijd bereikbaar!

Altijd Antwoord ook voor kantoren

Ook voor bijvoorbeeld advocatenkantoren kan het lastig zijn om bereikbaarheid te garanderen. Niet meer betalen voor pauze, vakantie of ziekte, maar alleen effectieve inzet. Ook de planning is uw zorg niet meer. U bent altijd bereikbaar en uw relatie wordt professioneel te woord gestaan.

Geen confectie, maar maatwerk. Hoewel u kunt kiezen voor één van de standaard antwoordservice pakketten, werken we elke keer op maat. Persoonlijk contact is één van onze sterke onderscheidende factoren. Probeert u het maar eens uit. Vul onderstand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

  Mis nooit meer een gesprek

  Altijd bereikbaar tussen 08.00 en 21.00 uur.

  Nooit meer last van pauze, planning of vakantie.
  Uw relatie wordt altijd netjes te woord gestaan!

  Persoonlijke afhandeling van gesprekken.

  Tevreden klanten en partners.

  Werkt kostenbesparend

  Probeer nu 30 dagen GRATIS

  Hoe werkt Altijd Antwoord binnen de juridische sector?

  Altijd Antwoord wordt het verlengde van uw dienstverlening. U geeft bij ons aan hoe de telefoon aangenomen moet worden, daarnaast krijgt u van ons een gratis 085 nummer waarnaar u uw telefoon kunt doorschakelen. Zodra de telefoon bij ons over gaat, handelen wij deze op gepaste wijze af.

  Wilt u ervaren of een telefoonservice bij uw bedrijf past? Probeer onze service dan nu 30 dagen gratis en betaal daarna alleen de gesprekskosten. Na 30 dagen kunt u kiezen voor één van de pakketten. Als blijkt dat u meer gesprekken dan verwacht verbruikt, maakt u de keuze voor een goedkopere bundel. U kunt uw pakket te allen tijde maandelijks opzeggen. Heeft u specifieke vragen over uw situatie? Neem contact met ons op!

  Professionele antwoordservice

  Kies het service pakket dat bij uw dienstverlening past.